Lidera la teva felicitat

Mentoring


El mentoring és l’acompanyament que realitza una persona que ha assolit un objectiu a una altra que està en el procés.

La persona mentora, des de la seva experiència i coneixements fa de guia i serveix de font d’inspiració a la persona mentorada.

Amb aquesta inspiració, finalment la persona mentorada acaba arribant a les seves pròpies conclusions, emprant i potenciant les seves qualitats per assolir, per ella mateixa, i a la seva manera, l’objectiu establert.

Per això el mentoring serveix com acompanyament per liderar la teva felicitat, perquè la teva felicitat només pots atorgar-te-la tu.

Lidera la teva felicitat


Ens l’hem negada tant, que sovint sembla que la felicitat sigui quelcom opcional, tanmateix la felicitat és imprescindible per la supervivència, potser per això la cerquem.

Pregunteu-li als entesos: Les hormones que allibera la felicitat són font de plaer, frenen l’envelliment, són analgèsiques, antihistamíniques, antidepressives, relaxants, termostàtiques (regulen la temperatura corporal), són digestives, energètiques, motivadores,  afrodisíaques, reguladores del son, del ritme cardíac, de la formació dels ossos, de l’estat anímic, etc, etc etc,. Tot una sèrie de components que en ple funcionament quasi ens allunyaria completament de la malaltia i el patiment.

Una sèrie de components i sensacions que massa sovint cerquem artificialment en substàncies com el tabac, el sucre refinat etc.. que si bé, ens poden proporcionar una sensació semblant,  ho fan d’una manera temporal i no saludable.

Per una vida plena i saludable, la felicitat és obligatòria.

I només tu pots atorgar-te la teva felicitat, per això és important que siguis tu qui lideris la teva felicitat.

I com més temps passes sense liderar la teva felicitat, més debilitat o debilitada estàs.

Tanmateix, la felicitat, contempla l’alegria i l’eufòria sense arribar a l’estrès, així com també contempla la tristesa, la nostàlgia i la melangia sense arribar a la depressió o l’ansietat. Així doncs, lluny de ser una postura egoista, és possible viure feliç i al mateix temps ser sensible i estimar.

Es pot dir que lideres la teva felicitat  quan la teva felicitat depèn només de tu.

Per liderar la teva felicitat cal que primer lideres la teva vida.

Per liderar la teva vida cal que visquis en llibertat plena.

Si no vius en llibertat plena, no lideres las teva vida i per tant no lideres la teva felicitat, llavors cal fer canvis. Canvis que sovint, semblen impossibles, son difícils, complicats i farragossos, per això calen eines.

Eines que serveixen per un  enlairament inicial i que , un cop apresses, les has de gestionar tu.

Eines com el Ioga des de la vessant física o la vessant més teòrica o filosòfica, el ioga de les observacions, el Reiki, la Música pel benestar i la Intel·ligència emocional són les que selecciono per a tu perquè a mi m’han servit i que t’ofereixo si estàs en el procés de liderar la teva felicitat.

Que per aixecar quelcom que pesa molt fem servir una grua, que per veure en la llunyania fem servir un prismàtics o per desplaçar-nos fem servir vehicles, son exemples que amb eines podem assolir objectius que per nosaltres mateixos o mateixes no podríem. Per liderar la teva felicitat també hi ha eines.

El mentoring per  liderar la teva felicitat pot ser “One to One” o grupal.  Per més informació posat en contacte.

És Una Postura Davant la Vida