Política de privacitat

Política de privadesa
Darrera actualització el 27-mar-2024

Aquesta política de privadesa descriu les polítiques de Eduard Flotats, Coll i Pujol, Badalona 08917, Espanya, Correu electrònic: eduard@eduardflotats.cat, Telèfon: 683641361 a la col·lecció, ús i divulgació de la vostra informació que recollim quan utilitzeu el nostre lloc web ( https://eduardflotats.cat ). (el servei”). En accedir o utilitzar el Servei, esteu consentint la recollida, l’ús i divulgació de la seva informació d’acord amb això Política de privacitat. Si no acceptes el mateix, si us plau, no accediu ni utilitzeu el Servei.

Podem modificar aquesta Política de privadesa en qualsevol moment sense qualsevol avís previ i publicarem la revisió Política de privadesa del Servei. La política revisada serà serà efectiu 180 dies a partir del moment en què la Política revisada es publica al Servei i al vostre l’accés o ús continuat del Servei després d’aquest moment suposarà la vostra acceptació de la Privadesa revisada Política. Per tant, us recomanem que ho feu periòdicament revisa aquesta pàgina.

 1. Com fem servir la vostra informació:

  Utilitzarem la informació que recollim sobre vostè per als propòsits següents:

  1. Suport

  Si volem utilitzar la teva informació per a qualsevol altre finalitat, li demanarem el consentiment i la voluntat utilitzar la seva informació només en rebre la seva consentiment i després, només per a la(s) finalitat(s). que atorguen el consentiment tret que se’ns demani en cas contrari per llei.

 2. Els teus drets:

  Depenent de la llei que s’aplica, és possible que ho tingueu un dret d’accés i rectificació o supressió dades personals o rebre una còpia de les seves dades personals dades, restringir o oposar-se a l’actiu tractament de les vostres dades, demaneu-nos que compartim (port) la seva informació personal a una altra entitat, retirar qualsevol consentiment que ens hagis proporcionat tractar les seves dades, dret a presentar una reclamació amb una autoritat legal i altres drets segons sigui pertinent segons les lleis aplicables. A exercir aquests drets, ens podeu escriure a eduard@eduardflotats.cat. Et respondrem sol·licitud d’acord amb la legislació aplicable.

  Tingueu en compte que si no ens permeteu cobrar o processar la informació personal requerida o retirar el consentiment per tramitar el mateix per al finalitats requerides, és possible que no hi pugueu accedir o utilitzar els serveis per als quals la seva informació es va buscar.

 3. Galetes Etc.

  Per obtenir més informació sobre com els fem servir i les vostres opcions en relació amb aquest seguiment tecnologies, consulteu la nostra Política de cookies.

 4. Seguretat:

  La seguretat de la vostra informació és important nosaltres i utilitzarem mesures de seguretat raonables per evitar la pèrdua, mal ús o no autoritzat alteració de la seva informació sota el nostre control. Tanmateix, donats els riscos inherents, nosaltres no pot garantir la seguretat absoluta i en conseqüència, no podem assegurar ni garantir el seguretat de qualsevol informació que ens transmeteu i ho fas sota el teu propi risc.

 5. Enllaços de tercers i ús de la vostra informació:

  El nostre servei pot contenir enllaços a altres llocs web que no són operats per nosaltres. Aquesta Política de Privacitat no aborda la política de privadesa i altres pràctiques de tercers, inclòs qualsevol tercers que operen qualsevol lloc web o servei que es pot accedir mitjançant un enllaç al Servei. Us recomanem que reviseu el política de privadesa de cada lloc que visiteu. Tenim sense control ni assumir cap responsabilitat el contingut, les polítiques de privadesa o les pràctiques de qualsevol lloc o servei de tercers.

 6. Reclamació / Delegat de Protecció de Dades:

  Si teniu qualsevol consulta o dubte sobre el processament de la seva informació disponible amb nosaltres, podeu enviar un correu electrònic al nostre oficial de reclamacions a Eduard Flotats, Coll i Pujol, correu electrònic: eduard@eduardflotats.cat. Atendrem les vostres inquietuds d’acord amb la legislació aplicable.