Sortir de festa a favor de la salut

Actualment, sortir de festa, sobretot per als joves, ve associat a altes hores de la nit, a llocs tancats amb focus encegadors, amb música enllaunada a tot volum que no permet ni parlar, i a grans dosis d’alcohol, de tabac i alguna cosa més. No és estrany que als serveis o carrers propers al local on se celebra la suposada festa ens trobem amb persones vomitant o a terra marejades. Molts joves surten de festa i arriben a casa amb una sensació de buit.

Des del meu punt de vista sortir de festa, tal com ho fem actualment i des de fa anys també, és un acte contrari a la salut.

Photo by Baptiste MG on Unsplash

Imagina anar de festa a un local ventilat, ple de prana, on poguessis respirar. On cada consumició fos medicinal, un benefici per a la salut, on es comentés la cultura, on es pogués parlar, ballar, gaudir del sol, del capvespre, on les persones es coneguessin de debò. Un lloc del que sortissis millor del que havies entrat.

Photo by Baptiste MG on Unsplash

Divertir-se menjant i bevent saludablement, alimentant el cos. Amb converses agradables i profitoses, alimentant la ment.

Per què no?

Foto de bradley601 a pixabay

Divertir-se amb la música agradable, ballant, lligant, respirant, en un entorn agradable, beneficiant alhora la salut física i mental.

Sortim de festa?

És Un Postura Davant La Vida

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *