La sobrecàrrega mental

Utilitzar una grua mental per desplaçar fora les nostres pors

Quan es tracta del cos humà tenim molt clar que no està preparat per suportar càrregues que superen un cert pes i, sense dubtar-ho, sabem que per traginar aquestes esmentades càrregues cal emprar una eina.

Tanmateix, en el pla mental sembla que no tenim tan clar quina és la càrrega límit que podem suportar i, sigui per l’acumulació de petites o per una de grossa, ens enfrontem a càrregues que superen la nostra capacitat, fins a arribar a un punt que patim desperfectes mentals (angoixa, ansietat, depressió, estrès, apatia, etc.) que acaben somatitzant-se en el cos.

Hi ha construccions en què cal aixecar un mur de contenció per evitar una possible esllavissada. Per què no aixecar també, un mur de contenció mental al voltant la nostra pau interior per evitar una esllavissada de pensaments tòxics? Per què no utilitzar un ascensor mental per elevar la nostra vibració emocional? Per què no utilitzar una grua mental per desplaçar a fora les nostres pors? O construir un trencaones perquè un mar de dubtes no envaeixi la nostra motivació. Són infinites les possibilitats.

Quan practiquem el ©ioga de les quinze observacions, fem servir, des de l’observació, la saviesa de les postures de ioga per fabricar les eines necessàries que ens ajuden a protegir la nostra ment i conseqüentment, el nostre cos.

És Una Postura Davant la Vida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *