Una Postura Davant La vida

Una Postura Davant La Vida és un conjunt de recursos que es desprenen de la saviesa teòrica de les postures del ioga i que ens ajuden a assolir un major benestar i felicitat .

Amb aquest conjunt de recursos adquirim un equilibri físic, mental i espiritual que ens permeten liderar la nostra vida i des d’aquest lideratge apliquem els recursos que ens porten a la felicitat.  Liderem la nostra felicitat.

Sóc diplomat, amb matricules d’honor, en Ciències Empresarials i menció en comptabilitat per la UOC (Universitat Oberta de Catalunya) on també he estudiat Intel·ligència Emocional. (Encara actualment sóc consultor per la viabilitat de les empreses).

Un bagatge de més de 25 anys de pràctica de la intel·ligència emocional en l’empresa liderant equips des del departament d’organització, més la formació i l’experiència en la pràctica i la filosofia del ioga, més la comprensió del Reiki, més la formació i experiència en mentoring, més la capacitat d’estructurar d’un consultor empresarial i músic, més les ganes de fer un món millor, de servir i d’ajudar a les persones, m’han ajudat a construir Una Postura Davant La Vida.

Una Postura Davant La Vida també és un llibre que explica una història de superació personal i explica el ioga de les quinze observacions. Explica com practicar sempre i a tot arreu. Explica com practicar amb l’actitud.