Una postura davant el Coronavirus

Violència > virulència > virus.

El Coronavirus és una de tantes formes en què es materialitza la violència, la procedència de la Covid-19 és un acte violent, és per això, que requereix una gran dosi d’Ahimsa (la no-violència), doncs de la mateixa manera que de Himsa (la violència) ha brotat el virus, d’Ahimsa (la no-violència) brotarà la immunitat.

L’amor és un dels principals vehicles d’Ahimsa. A més amor, menys violència.

I aquest amor, ja s’està materialitzant en les accions de les persones que hi estan treballant: personal sanitari, abastadors de productes de primer necessitat, etc. I Aquest amor, ja l’estem observant, agraint i difonent. Cal difondre’l i cal fer-lo extensiu a totes i tots nosaltres.

Com moltes i molts ja ho estem fent, canalitzem aquest amor en forma d’estima, cap a dins i cap en fora, quan anem pel carrer, relacionant-nos amb el veïnat, quan comprem en un establiment, a tot arreu, i amb la intenció que, aquest amor, es vagi propagant i contagiant, manifestem aquest respecte amb gestos i amb paraules. I en la insistència moltes i molts de nosaltres ens adonem que l’amor traspassa mascaretes, traspassa guants i traspassa llars.

Insistim, puix que l’amor té la capacitat de transformar-se, a vegades en art, a vegades en paisatges que ens regala la natura, a vegades en persones, etc., insistim perquè, aquest cop, l’amor es converteixi en llum, llum pels qui treballen en la medicina, i mentre no sigui llum, que aquest amor, sigui respecte i sabó.

Si d’un acte violent ha brotat el virus, d’un acte d’amor brotarà la immunitat.

Si ho fem així, aviat celebrarem el rebrot, el rebrot de l’amor.

L’amor és una postura davant la vida i és una postura davant el Coronavirus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *